Fogszabályozó készüléket viselsz?

 

 Akkor a fogorvosod mostanra elmagyarázhatta, hogy a készülék felrakása után a korábbinál sokkal jobban oda kell figyelnie fogaid tisztaságára. És ehhez a hagyományos fogkefe nem elég!

 

 A fogszabályozó felhelyezése óta a fogaid fokozottan ki vannak téve a fogkő, illetve a fogszuvasodás veszélyének. A korábban bevált fogtisztító módszerek és mozdulatok most már nem garantálják fogaid tisztaságát, épségét.

 

 

Mi a legrosszabb eshetőség?

 

 A nem kellően megtisztított fogak tövében lepedék rakódik a fogakra, amely lassan átalakul fogkővé, illetve megindul a szuvasodás.

Éppen azokat a fogakat éri támadás, aminek a szebbé tételéért  vállaltad a fogszabályozás hosszú procedúráját.

 

A fogszabályozó és a fogsor különféle zugaiban lerakódott életmaradékok az anaerob baktériumok munkájának köszönhetően ráadásul igen kellemetlen szájszagot produkálnak.

 Sajnos, sok esetben a keletkezett gyulladásokat, szuvasodást csak a készülék levételével (és egyes elemeinek költséges cseréjével) lehet orvosolni.

Mivel a MEGASONEX ultrahangos fogkefe hatását olyan elérhetetlen helyeken is kifejti, ahol a fogszabályozó tisztítását csak speciális eszközökkel lehetett elérni, kitűnő segítséget nyújt a fogszabályozót használók fogainak tisztításában.

A percenkénti 96 millió rezgéssel szétrázzuk a lepedéket, a fizikai vibrációval pedig a a leválasztott szennyeződéseket távolíthatjuk el.

 

Készülékeink kisméretű, többféle puhaságú fejjel (soft, médium) vannak ellátva a kényelmes használathoz.

A MEGASONEX készülékhez ultrahangos nyelvtisztító fej is csatlakoztatható.

 

vissza a főoldalra...