Fogfehérítés, zománcépítés?

 

Nano-hidroxiapatitos fogkrém

 

Bár a MEGASONEX® ultrahangos fogkefét úgy terveztük, hogy bármilyen fogkrémmel hatékonyan működjön, figyelmébe ajánlanánk a MEGASONEX® speciális fogpasztáját. 

 

A legtöbb fogkrém ugyanis erős habosító anyagokat (pl. SLS), illetve súrolóanyagokat tartalmaz. Mi máshogy közelítettük meg a dolgot, kimondottan az elektromos, ultrahangos fogkefe fizikájához illeszkedő fogkrémet hoztunk létre, így a kétes hasznú összetevőket egyszerűen kihagyhattuk belőle.

 

 

A MEGASONEX fogkrém emellett a legújabb tudományos felfedezésekre alapozva túlmutat a hagyományos fluoridtartalmú anyagok képességein, és nem csupán a fogzománc védelmét szolgálja, de a száj természetes fogzománcépítő folyamatait felerősítve egyenesen annak megújulását is szolgálja. 

 

Hatását a természetes legfőbb fogzománcalapanyag, a nano-hidroxiapatit 20-50 nanométeres átmérőjű részecskein át fejti ki. Ezek az apró részecskék elektrosztatikus módon egymáshoz kapcsolódva feltöltik a fogzománc apró gödröcskéit és repedéseit, így az jóval erősebb, simább, fényesebb és természetesen fehérebb is lesz.

 

 

Azoknak, akik gyönyörű mosolyra, fehér fogakra vágynak javasoljuk a fogfehérítő, zománcépítő fogkrémünk használatát ultrahangos fogkefével. 

 

Az ultrahangos fogkefe alaposan megtisztítja a lepedéktől, plakktól a fogakat, a fogkrém, pedig beépülve a fogzománcba, gyönyörű, fehér színt ad annak.

Kávé, cigaretta?

és a friss lehelet, fehér fogak, azaz, hogyan segít ebben a Megasonex ultrahangos szájápolás

 

Ultrahangos fogkefe: 

96 millió percenkénti ultrahangos rezgéssel biztosítja az alaposan megtisztított, lepedékmentes fogakat

még az elérhetetlen helyeken is.

Ultrahangos nyelvtisztító:

eltávolítja a nyelvhez makacsul ragaszkodó lerakódásokat, melyek a kellemetlen leheletet okozói​

Nano-Hidroxyapatite fogkrém:

a fogzománc újraépítése mellett, az elszíneződéseken is segít fogfehérítő hatásának köszönhetően. A MEGASONEX fogkrém nanorészecskéi beépülnek a zománcba,